Det stora sveket

Idag kom beskedet att Klippanvägens förlängning/pytteleden ska byggas.

På en presskonferens under dagen meddelade Robin Holmberg,kommunstyrelsens ordförande, att 7 av kommunfullmäktiges 9 partier är gjort en överenskommelse.Klippanvägens förlängning ska genomföras som en del i det som kommer kallas Ängelholmspaktet.

5 klövern, bestående av Moderaterna, Centerpartet, Liberalerna, Kristdemokraterna och Miljöpartiet, samt Engelholmspartiet och Sverigedemokraterna har under två dagars konferens på Hotel Tylösand enats om att Klippanvägens förlängning ska genomföras.

Att säga en sak och göra en annan.
Socialdemokraterna har hela tiden varit tydliga med att vi står fast vid det beslut som våra medlemmar tagit.
Däremot har flera av de partier som deltagit i framtagandet av denna avsiktsförklaring inför valet 2018 varit tydliga avståndstagande till Klippanvägens förlängning, men nu helt ändrat åsikt. Informationen om denna avsikt har redan vållat en enorm svekdebatt på sociala medier och fortsättning lär följa.

Fortsättning följer…

Med vänlig hälsning

Lars Nyander

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *