Blågröna Alliansens besparingar slår hårt mot kultur, idrott och fritid

Vi Socialdemokrater valde att avslå den Blågröna alliansens rambudgetförslag och vi kommer att återkomma med eget budgetförslag. På grund av att vi tidigt såg hur man kommer att göra besparingar på till exempel MK huset som är en fritidsgård i centrum med att inte tillsätta personal så man kan ha öppet alla dagar i veckan. I Ängelholm har vi ett brett föreningsliv för alla åldrar hur kommer det bli med all den verksamheten när budgeten ser ut som den gör. Vid budgeten 2019 var många överens om att man skulle värna om vår fina Hembygdspark.

Vi kan nämna fler exempel hur man vill dra ner inom verksamheten. Men nu uppmanar vi den blågröna alliansen att tänka om och vad kostar det inte samhället när man drar ner på fritidsaktiviteter och kulturaktiviteter i vår kommun.

Det kunde vara intressant för våra medborgare att få höra vad oppositionen tycker.

Socialdemokraterna
Susanne Jönsson
Gruppledare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *